Youtube Thumbnail/Background Scraper

Scurtă descriere:

Website-ul extrage thumbnail-urile din videoclupurile de pe youtube la rezolutia originala. Se pune link-ul videoclipului, apoi site-ul iti extrage automat imaginea. Se poate da click pe view full size pentru a putea fi vazuta imaginea la rezolutia ei originala.

Website-ul poate fi vizualizat aici:

https://youtubebackground.us

Viral Stats

Scurtă descriere: Website-ul creaza un raspuns aleatoriu (random) iar apoi il afiseaza. Poate prelua numele din input box-ul de pe prima pagina, sau din sfarsitul link-ului principal. Website-ul prezinta diferite locatii de vacanta, se poate inbunatati prin adaugare a mai multor locatii sau prin adaugarea altor teme, precum „Ce nota vei obtine in examenul de bacalureat?” unde se vor folosi cifre random de la 1 la 10.

Website-ul poate fi vizualizat aici: http://calatorie.ga

Hitleap Control Panel

Scurtă descriere:

„Website-ul se contecteaza prin shh la servere aflate intr-o lista, apoi verifica daca aplicatia „Hitleap” nu a luat crash, apoi se afiseaza un mesaj referitor la starea serverelor aflate in lista. Website-ul dispune si de un autoinstalator al fisierelor de care site-ul are nevoie pentru a functiona si a supraveghea. Simplu si rapid, se introduce adresa ip si se face click pe install.”