Youtube Thumbnail/Background Scraper

Scurtă descriere:

Website-ul extrage thumbnail-urile din videoclupurile de pe youtube la rezolutia originala. Se pune link-ul videoclipului, apoi site-ul iti extrage automat imaginea. Se poate da click pe view full size pentru a putea fi vazuta imaginea la rezolutia ei originala.

Website-ul poate fi vizualizat aici:

https://youtubebackground.us

Viral Stats

Scurtă descriere: Website-ul creaza un raspuns aleatoriu (random) iar apoi il afiseaza. Poate prelua numele din input box-ul de pe prima pagina, sau din sfarsitul link-ului principal. Website-ul prezinta diferite locatii de vacanta, se poate inbunatati prin adaugare a mai multor locatii sau prin adaugarea altor teme, precum „Ce nota vei obtine in examenul de bacalureat?” unde se vor folosi cifre random de la 1 la 10.

Website-ul poate fi vizualizat aici: http://calatorie.ga

Hitleap Control Panel

Scurtă descriere:

„Website-ul se contecteaza prin shh la servere aflate intr-o lista, apoi verifica daca aplicatia „Hitleap” nu a luat crash, apoi se afiseaza un mesaj referitor la starea serverelor aflate in lista. Website-ul dispune si de un autoinstalator al fisierelor de care site-ul are nevoie pentru a functiona si a supraveghea. Simplu si rapid, se introduce adresa ip si se face click pe install.”

CMI doctor Stanescu

Scurtă descriere:

Stomatologia este știința care se ocupă cu studiul formațiunilor anatomice și cu tratarea bolilor care apar la nivelul cavității orale. Formațiunile anatomice care fac obiectul stomatologiei sunt grupate sub numele de aparat dento-maxilar.”

 

Website-ul poate fi văzut live la adresa web:

http://www.cmi-doctorstanescu.com